komorastomatologa.com

Časopis DentalArt KDS

Nakon pauze od skoro 10 godina, u septembru 2015 godine, ponovo je pokrenut bilten Komore doktora stomatologije „DentalArt KDS“.

Poslije temeljnih priprema, koje su uglavnom bile vezane za izbor ljudi koji će da rade na izradi biltena, dočekali smo kvalitetan časopis pod dirigentskom palicom prof. dr Nikole Stojanovića, kao glavnog urednika i spec. dr Saše P. Jankovića, tehničkog urednika – „omege“ ovog biltena.

DentalArt KDS je, po svojoj orijentaciji i namjeni, stručni časopis. Stoga ne pretenduje naučnim već stručnim radovima i prikazima slučajeva, koji su stomatologu – praktičaru nezamjenljiv izvor informacija i kreativnih rješenja u kliničkoj praksi.

Organizovan je u nekoliko rubrika: Protokoli liječenja, Nove metode i tehnike, Prikazi iz prakse, Hronika Komore doktora stomatologije RS, Zdravstvene ustanove u RS i Obavještenja.

Časopis se bavi i pitanjima iz drugih – paramedicinskih oblasti, kao što su propisi, obaveze, prava.

Dio časopisa posvećen je životu naše Komore, uz obavijesti o članstvu i kalendaru aktivnosti, što je razlog više da stomatolog čuva časopis kao dio svoje lične biblioteke, ali i da ga putem digitalnog izdanja učinimo dostupnim i prisutnim u najvećoj online prodavnici na svetu, putem naše web stranice.